Hallo!
Ik ben Bas Keijsers


Geboren in Venray in 1975 en opgegroeid in het kleine Brabantse dorpje Maashees. Met een autotechnicus als vader lag ik al op jonge leeftijd onder auto’s te sleutelen. De liefde voor de camper begon al vroeg: op mijn 12e bouwde ik samen met mijn vader onze eerste camper. Een verlengde en verhoogde Volkswagen LT35. Goed voor jarenlang rondreizen door Europa. Met mijn diploma MTS en HTS werktuigbouwkunde op zak heb ik veel ervaring opgedaan met machineonderhoud, productontwerp, CAD/CAM, ICT en management. In 2015 bouwde ik als hobby mijn eerste eigen camper. Deze keer op basis van een Volkswagen T5. Dat gaf zoveel voldoening en inspiratie dat ik besloot om van deze hobby mijn beroep te maken. En begin 2019 is dan ook BasCampers geboren.

Volkswagen LT35 buscamper

Als technisch manager in de machine- en apparatenbouw ken ik het belang om samen te werken met betrouwbare partners. Een product kan er nog zo fantastisch uitzien, als het niet werkt of voldoet aan uw verwachting, dan levert dit frustraties op. BasCampers levert een betrouwbare camper. Duurzaam, veilig én waardevast. Een BasCamper heeft de Volkswagen Transporter T5 en T6 als basis. Modellen die zich hebben bewezen. En daarom gebruikt BasCampers producten van gerenomeerde firma's zoals het Duitse Reimo (www.reimo.com), veelal TÜV gecertificeerd.

Volkswagen Transporter T5 buscamper met hefdak

Buscampers van Bas zijn geschikt voor meerdere doelen. Bij het ontwerp wordt er zoveel mogelijk flexibiliteit én ruimte gecreërd in het interieur van uw camper. Meer laad- of leefruimte nodig? Dan is er een zit- slaapbank op rails zodat u een flexibele ruimte in uw camper heeft. En na een dagje camperen is een fijne nachtrust belangrijk. De ontwerpen van BasCampers hebben dan ook een verbreed bed tot wel 1.60 meter, met een lengte van minimaal 2.00 meter.

BasCampers zijn uniek. Bij BasCampers vinden we het belangrijk om uw persoonlijke wensen te leren kennen. Ik nodig u dan ook van harte uit voor een gesprek om zo samen uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Tot snel!

Bas Keijsers

Volkswagen Transporter T5 buscamper interieur