BasCampers
Hefdaken


Het hefdak is de basis voor de ombouw van een bedrijfsauto naar camper. Met een hefdak voldoet uw camper niet alleen aan de eisen van de RDW maar komt u ook in aanmerking voor het bijzonder tarief (kwarttarief) van de belastingdienst. BasCampers levert 3 verschillende daken: Een universeel hefdak zonder slaapmogelijkheid, een zelf ontwikkeld slaaphefdak en de easyfit hefdaken van Reimo.

Al onze hefdaken zijn tegen meerprijs in de kleur van uw auto te leveren en de slaaphefdaken kunnen worden voorzien van een hefbed.

Reimo Easyfit

Merk: Reimo
Model: Easyfit
Type: Slaaphefdak

Dit is het nieuwste hefdak in het Reimo assortiment. De absolute top op het gebied van pasvorm, afwerking en gebruiksgemak. Een must-have voor de veeleisende camperaar.

Als extra optie kan dit dak voorzien worden van een elektrische bediening en een "open sky" tentdoek.

Dit hefdak is niet alleen leverbaar voor de Volkswagen Transporter T5 en T6 maar ook voor de Renault Trafic, Opel Movano, Nissan Primastar, Mercedes Vito en Viano maar ook vele andere modellen.

Prijs inclusief btw en inbouw: vanaf €5095

BasCampers Plus

Merk: BasCampers
Model: Plus
Type: Slaaphefdak

Het BasCampers Plus hefdak voor de Volkswagen Transporter T5 en T6 (korge en lange wielbasis) is in eigen beheer ontwikkeld. Er zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd ten opzichte van andere gangbare hefdaken. Zo monteren wij RVS scharnieren, is onze luxe daktent altijd voorzien van 3 openingen en gebruiken wij luxe gasdempers met extra bescherming. Ook is de daktent standaard voorzien van elastiek waardoor de kans op beschadiging van de daktent tot een minimum beperkt wordt. Een kwalitatief hoogwaardig hefdak voor een prima prijs.

Recent hebben wij de scharnieren verder doorontwikkeld waardoor extra stahoogte achterin de camper onststaat en het dak beter afsluit dan andere producten op de markt.

Prijs inclusief btw en inbouw: vanaf €3595

BasCampers Easy

Merk: BasCampers
Model: Easy
Type: Universeel hefdak

Het BasCampers Easy hefdak is een universeel hefdak. Het heeft de zelfde kwaliteitseigenschappen als het Plus hefdak (RVS scharnieren, luxe daktent en gasveren) maar heeft geen slaapmogelijkheid. In tegenstelling tot veel andere universele hefdaken is de stahoogte beschikbaar over de volledige lengte van +/- 1.75 meter bij een breedte van +/- 1.00 meter. Het hefdak is uitermate geschikt voor de Volkswagen T5 en T6 maar ook voor auto's zoals Citroën Jumpy, en Peugot Expert. Ook met de Toyota Proace, Renault Traffic, Opel Movano of Nissan Primastar vormt het dak een mooie match.

Prijs inclusief btw en inbouw: vanaf €2695