De werkwijze van
BasCampersUw maatwerk camper

BasCampers maakt maatwerk buscampers voornamelijk op basis van de Volkswagen T5/T6. Deze kan door u zelf worden aangeleverd of wij helpen met het zoeken van een geschikte bus. Bouwen van uw camper begint dan ook met een persoonlijk gesprek. Uw wensen stemmen we af op onze mogelijkheden. We werken met diverse modules waarvan u zelf de uitstraling en de samenstelling bepaalt. Zo ontstaat een unieke maatwerk camper. Als we precies weten wat u wilt maken we een duidelijke offerte. Daarna gaan we aan de slag met uw BasCamper. Tijdens het bouwproces geven we inzicht in de vorderingen zodat u zich alvast kunt verheugen op uw eerste trip.


Volkswagen T5 buscamper interieur

Kwaliteit zoals het hoort

BasCampers gebruikt modules samengesteld uit de meest hoogwaardige onderdelen en materialen. Zo werken wij samen met de Duitse topfabrikant Reimo (www.reimo.com). De belangrijkste onderdelen hebben een TÜV-certificering. Voordeel is dat u verzekerd bent dat uw camper niet alleen voldoet aan de Nederlandse maar ook aan de Europese wetgeving. Is er geen normering beschikbaar dan gebruiken we de hoogst mogelijke standaard. Zo krijgt de bekabeling standaard een robuuste bescherming en de gasinstallatie voldoet aan de – strengere- scheepsbouwnormen. En natuurlijk krijgt elke BasCamper een BOVAG -keurmerk uitgevoerd door een onafhankelijk BOVAG keuringsstation.


Volkswagen Transporter T5 buscamper interieur kwaliteit

Moderne technieken

BasCampers is continue op zoek naar technieken om de kwaliteit en duurzaamheid nog verder te verbeteren. Zo beschikken we over een eigen CNC gestuurde freesmachine en ontwerpen we met behulp van 3D CAD software om telkens weer een perfecte pasvorm te kunnen garanderen.
Moderne auto's met Euro 5 en 6 motoren zijn voor BasCampers geen probleem want we werken met de meest recente acculaders en zonnepanelen en als het dan toch nodig mocht zijn aarzelen we niet om expertise in te huren.

cnc frees machine